10 تا از بهترین غذاهای اندونزی که بسیار پرطرفدار هستند

آشنایی با غذاهای معروف اندونزی
جمهوری اندونزی در جنوب شرقی قاره آسیا، مجموعه ای از جزایر زیبا و کوچک می باشد. 273 میلیون نفر جمعیت، اندونزی را به چهارمین کشور پرجمعیت جهان بدل ساخته است. این سرزمین با تنوع غذایی بسیار بالا چیزی بالغ بر 5000 نوع خوراک، مقصد ایده آلی برای مسافران و گردشگران به شمار می رود.
استفاده از سبزیجات، ماهی و برنج در کنار سس های ویژه غذاهای خوشمزه و لذیذی را پدید آورده. اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذای ملل علاقه مندید و سفر به اندونزی را در پیش دارید، تا پایان این مطلب همراه مان باشید، تا 10 مدل از بهترین غذاهای اندونزی را بشناسیم.

10. ساتای | Satay
ساتای نوعی کباب مخصوص و بهترین غذای اندونزی است، که به همراه سس ها و مغزهای مزه دار شده، طعمی بی نظیر ایجاد می کند. این کباب باید حتما بر زغال طبخ شود، و به عنوان یکی از غذاهای خیابانی این کشور نیز به شمار می رود.
رستوران ها کباب ساتای را به همراه برنج، جعفری خورد شده، پیاز خام و خیار سرو می نمایند. گوشتی که برای کباب از آن بهره می گیرند، عمدتا خرگوش، بز و مرغ بوده و با سس باربیکیو طعم دار می گردد. نکته جالب در مورد ساتای نحوه ی سروش می باشد، که باید حتما کاملا داغ خورده شود.

9. گادو گادو | Gado Gado
معنی لغوی گادو، مخلوط می باشد، و همانطور که از اسمش پیداست، انواع مواد خوراکی را با هم ترکیب کرده و گونه ای سالاد سبزیجات درست می کنند. سبزی هایی همچون اسفناج، لوبیا سبز، ذرت، سیب زمینی، نخود فرنگی، جوانه گندم، تخم مرغ، کلم سفید و پیاز مواد تشکیل دهنده گادو گادو بوده، که در کنار هم مزه ای عالی را ایجاد می نمایند.
سس های خوشمزه و گاها تند و آتشین اندونزیایی امروزه جزو پرطرفدارترین چاشنی های دنیا محسوب می گردند، که طعمی لذیذ و دلچسب را در سالادها به وجود می آورند.

8. باکمی گورنگ | Bakmi Goreng
باکمی گورنگ یکی از انواع غذاهای اندونزی می باشد، که از محبوبیت بالایی در بین مردم این سرزمین برخوردار است. این خوراک ترکیبی از برنج، نودل، چاشنی های مخصوص اندونزیایی، تخم مرغ، گوشت بوده و به همراه کاهو و ریحان سرو می کنند. غذایی پر کالری و سرشار از انرژی که برای کودکان گزینه ای عالی محسوب می گردد. اگر به اندونزی سفر کردید، حتما تا قبل از تاریک شدن هوا برای خرید باکمی گورنگ اقدام نمایید، زیرا به علت کربوهیدارت فراوانش به هیچ عنوان به عنوان شام میل نمی شود.

7. باکپائو | Bakpao
یکی دیگر از بهترین غذاهای اندونزی که معمولا در غرفه های خیابانی به عنوان وعده نیمروزی ، ارائه می گردد، باکپائو نام دارد. این غذای خوشمزه نوعی لقمه  آماده و فوری است و با موادی همچون گوشت، سبزیجات و سیب زمینی پر شده و در روغن سرخ می کنند.
ظاهر خوشمزه اش هر بیننده ای را برای چشیدن یکی از لقمه ها وسوسه خواهد نمود. باکپائو در لیست پرفروش ترین خوراکی های سنتی اندونزی نیز قرار می گیرد، که علی رغم ارزش غذایی بالایش از کالری سبکی برخوردار می باشد.

6. سامبال | Sambal
سامبال اگرچه نوعی چاشنی و سس به شمار می رود، اما در فهرست غذاهای سنتی و غذاهای معروف اندونزی قرار می گیرد. این سس تند ترکیبی از نمک، شکر، آبلیمو، عصاره میگو، فلفل و گوجه می باشد، که پایه اصلی طبخ تمام غذاها نیز هست. رستوران ها برای جذب مشتری بیشتر، هر کدام خلاقیت خاص خود را در تهیه سامبال به کار می برند.
مخلوطی از قارچ، سس انبه و نوعی میوه بومی به نام دورین، در میان سایر سامبال ها طرفدار بیشتری دارد. سامبال به قدری غذاها را لذیذ و خوش طعم می کند که تقریبا اکثر مردم این کشور در کنار غذای خود این سس خوش طعم را هم سرو می کنند.

5. ناسی گورنگ | Nasi Goreng
ناسی گورنگ از جمله غذاهای مخصوص اندونزی بوده، که با ترکیبی از سس سویا، برنج سرخ شده، خیار، هویج، گوجه، تخم مرغ، و در برخی موارد گوشت، طبخ می گردد.
این غذا طعمی ویژه و منحصر به فرد داشته و در اصطلاح بومی اندونزی به معنی برنج دیوانه می باشد. رستوران هایی که از گوشت در تهیه ناسی گورنگ استفاده می کنند، مخلوطی از انواع گوشت سفید، قرمز و سوسیس هات داگ را با هم در غذا می ریزند.

4. اوپور آیام | Opor Ayam
اوپور آیام غذایی فوق العاده با طعمی به یاد ماندنی می باشد، که ترکیبی از مرغ سرخ کرده به همراه شیر نارگیل است. مرغ را قبل از طبخ با موادی مانند سیر، فلفل، زنجبیل، زردچوبه و گشنیز مزه دار نموده و در روغن فراوان غوطه ور می کنند.
مرغ در کنار برنج قالبی نیز بسیار طرفدار دارد. مردم اندونزی این غذا را خوراکی مخصوص شب های ماه رمضان می دانند.

3. باکسو | Bakso
اندونزی از جمله کشورهایی است که از تعدد سوپ های بسیار خوش طعم و مقوی برخوردار می باشد.
یکی از این سوپ های لذیذ باکسو نام دارد، که چون ارزان قیمت و همیشه در دسترسند برای اقشار متوسط به پایین جامعه خوراکی ایده آل محسوب می گردد. مخلوطی از برنج، نودل، گوشت قلقلی شده، سیر، پیازچه، و زیتون باکسو را تشکیل می دهند.

2. ایکان بارکار | Ikan Bakar
ماهی از مواد خوراکی محبوب و پر کاربرد در غذاهای اندونزی می باشد، که همیشه در منو رستوران ها و غرفه های خیابانی فروش غذا به وفور یافت می شود.
ایکان بارکار نوعی ماهی مزه دار شده با چیلی، سس سویا و ادویه و از بهترین غذاهای اندونزی است، که به شیوه گریل طبخ می گردد. غذایی سالم و پر خاصیت که علاوه بر خاصیت فراوانش از ماهی تازه تهیه شده و به همین دلیل طعمی بسیار ویژه دارد.

1. راون | Rawon
یکی دیگر از خورشت های تند و لذیذ اندونزی راون نام دارد، که با گوشت گاو، موسیر، زنجبیل، فلفل قرمز، زردچوبه، و سبزیجات طبخ شده و با برنج سرو می گردد. این غذا به دلیل مزه ی خارق العاده اش به خورشت شیطان نیز شهرت یافته.
سبزیجات تازه و ادویه های متنوع به نحوی ماهرانه از سوی سرآشپزان مورد استفاده قرار گرفته و توانسته غذا را به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری اندونزی تبدیل سازد.
نوشته 10 تا از بهترین غذاهای اندونزی که بسیار پرطرفدار هستند اولین بار در بست فارسی. پدیدار شد.